Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llegir per sentir recull la menció de qualitat als Premis de Ràdio Associació de Catalunya

El programa Llegir per sentir de Ràdio Vilafranca ha recollit una menció de qualitat en la 19a gala dels Premis de Ràdio Associació de Catalunya.

Una vegada més, l’actualitat catalana ha marcat la gala de la 19a edició dels Premis Ràdio Associació celebrada aquest dijous a l’auditori de la ONCE de Barcelona. Tant és així, que l’acte es va iniciar amb el lliurament d’una Menció Especial al programa “Nadal a la Presó” elaborat de manera voluntària i personal per professionals de diferents emissores i difós per les xarxes i per més de 30 ràdios locals, entre d’altres també Ràdio Vilafranca.

A l’inici de la gala el president de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Margarit, va tenir també un record pels 40 anys d’emissores municipals a Catalunya.

El Premi al Millor Programa de Ràdio Local ha estat per a “Connexió Local”, un programa d’IB3 Ràdio, de Palma i en aquesta categoria van rebre menció de qualitat “El Far”, de Ràdio Arenys, Ràdio l’Escala, Canal Blau, La Cala Ràdio i Delta Ràdio, i el programa “Llegir per sentir”, de Ràdio Vilafranca. El seu coordinador, Pere Martí, va fer una reivindicació de la presència de la literatura infantil i juvenil als mitjans de comunicació.

La convocatòria dels 19ns Premis Ràdio Associació ha establert un nou rècord de participació amb 111 candidatures presentades provinents de tots els territoris de parla catalana. Es va atorgar el Premi al Millor Professional al periodista Albert Om. En l’apartat a l’Excel·lència, el reconeixement va a ser per al periodista Jordi Basté i en la categoria de Millor Programa de Ràdio, el premi va ser per “Catalunya Migdia”, de Catalunya Ràdio.
En l’àmbit audiovisual, es va atorgar el GUARDÓ “1924” a Lídia Heredia, periodista de TV3.
La gala de lliurament de premis la va cloure el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: