Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El renovat aparcament d’autocaravanes de Vilafranca ja ha estat operatiu aquesta setmana santa

Tot i que les obres d’ampliació d’aquesta àrea d’estacionament d’autocaravanes van finalitzar a primers d’abril, la seva prova de foc ha estat aquesta passada setmana santa.

Al llarg dels dies festius de la passada setmana l’àrea ha anat acollit turistes que han aprofita per fer nit a Vilafranca, o una aturada camí d’altres destinacions. Tots han valorat però de manera positiva aquesta àrea d’estacionament i els serveis que s’hi ofereien.

Entre els qui han fet nit a Vilafranca hi havia Michele Fonolosa, que venia de Nimes, a França. Explica que van conèixer l’àrea a través d’una aplicació al mòbil. Valorava positivament l’oportunitat de poder carregar aigua o buidar les aigües residuals; i explicava que tot i que havien estat a Vilafranca ja fa alguns anya, tornarien a aprofitar per visitar la vila.

Una altra de les persones que es van aturar a Vilafranca era la Clara Marín. Veïns de Canet de Mar, en el seu cas estaven de tornada cap a casa des de Granada i van decidir parar a dinar. Van trobar l’àrea a través d’una aplicació al mòbil.

Marín valorava també positivament els serveis que ofereix aquesta àrea, i destacava que ells busquen amb l’autocaravana la llibertat de poder viatjar i aturar-se on els vingui de gust.

Amb les recents millores que s’han fet en aquesta àrea s’ha doblat la seva capacitat, passant de les 10 places que tenia en un principi a 20. També s’ha delimitat i fet nova la llosa i els embornals de desguàs, i s’ha renovat la font per al subministrament d’aigua potable i l’espai per a l’abocament d’aigües residuals. També s’ha habilitat una zona d’esbarjo amb taules de pícnic, amb arbrat, i s’han instal·lat punts d’informació turística de la ciutat i del territori.

Aquestes millores s’han dut a terme en el marc del projecte “Xarxa d’Àrees d’Acollida d’Autocaravanes a la comarca de l’Alt Penedès” promogut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. En el desenvolupament del projecte i el seu cofinançament, hi són presents els ajuntaments de Mediona, El Pla, Sant Cugat de Sesgarrigues, Sant Martí, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles , Vilafranca i Vilobí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: