Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La setmana vinent arriba la 33a Cantània, memorial Josep Anton Casas de música a l’escola

La setmana vinent arriba la 33a Cantània, memorial Josep Anton Casas de música a l’escola

Hi haurà tres concerts de la Cantata el dimarts 14, dimecres 15 i dijous 16 de maig a les 17,30h

L’Auditori Maria Rosa Juncosa acollirà la setmana vinent, els dies 14, 15 i 16 de maig, la 33a edició de la Cantània, memorial Josep Anton Casas de música a l’escola, un esdeveniment musical i pedagògic que aplega a totes les escoles de Vilafranca i algunes de la comarca en el seu final d’etapa de primària.

Aquest concert és la culminació d’una feina feta amb molta intensitat per molta gent, especialment, els nens i nenes, el professorat, els claustres de les escoles i les famílies. Durant tot el curs han estat treballant per poder realitzar aquest concert, un gran espectacle musical i coreogràfic, tant per l’alumnat com per la família i amics, ja que és un de les activitats musicals més estimulants per donar entrada a l’estiu. En aquest projecte tan complex hi participen moltes persones i institucions, en aquets cas, l’Ajuntament de Vilafranca, a través del servei de Cultura, l’Auditori de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Durant 3 dies, més de 650 alumnes de 6è de primària de totes les escoles de Vilafranca, les escoles Samaranch i Fina dels Monjos, Rossend Montané de Sant Pere Molanta, Jacint Verdaguer de la Granada i el Castellot de Castellví de la Marca cantaran sobre l’escenari de l’Auditori municipal, interpretant la Cantata El Naufragi, amb composició musical de Marc Timón i textos de Jair Domínguez.

Hi haurà tres concerts de la Cantata el dimarts 14, dimecres 15 i dijous 16 de maig a les 17,30h. Queden poques entrades disponibles, que es posaran a la venda el mateix dia de cada concert al preu de 6€, una hora abans de començar, a les taquilles de l’Auditori Maria Rosa Juncosa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: