Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El PFI-Programa de Transició al Treball de Vilafranca participa al Saló de l’Ensenyament

El PFI-Programa de Transició al Treball de Vilafranca participa al Saló de l’Ensenyament

El programa Pla de Transició al Treball (PTT) de Vilafranca ha participat al Saló de l’Ensenyament, celebrat a Barcelona, del 20 al 24 de març de 2019.

Des de l’estand del Departament d’Educació de la Generalitat, la tutora del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic ha estat la persona encarregada d’atendre i informar al públic interessat en els Programes de Formació Inicial i els Itineraris Formatius Especialitzats.

Els PFI s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en ESO i volen formar-se en una professió i iniciar-se en el món laboral mitjançant la formació en centres de treball. També permeten reincorporar-se al sistema educatiu reglat, ja que reben formació bàsica i poden realitzar les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà en condicions més avantatjoses. Els Itineraris Formatius Especialitzats s’adrecen a alumnat amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada.

A Vilafranca, l’oferta pública de PFI i dels IFE s’ubica principalment a l’Institut Alt Penedès, on trobem el programa Pla de Transició al Treball (PTT), que ofereix dues especialitats -Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques- i i el programa FIAP, amb l’especialitat d’Auxiliar de pintura, i l’IFE d’Auxiliar de vendes i atenció al públic. Les preinscripcions per al proper curs es duran a terme del 13 al 24 de maig a les instal·lacions del centre educatiu.

Vilafranca compta també amb els PFI autoritzats que es duen a terme a les instal·lacions municipals del servei d’Ocupació i Formació, recinte La Fassina, on s’ofereixen les especialitats d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració i d’Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: