Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PdeCAT ha elaborat una enquesta per esbrinar les prioritats en inversions municipals

Mitjançant les respostes que s’obtinguin de l’enquesta, el PDeCAT podrà saber quins serveis, actuacions o inversions són més importants per la ciutadania de Vilafranca.

El partit ha elaborat una macro-enquesta de 100 preguntes per esbrinar quines són les preferències de la ciutadania perquè l’Ajuntament hi inverteixi més recursos. L’enquesta està estructurada en sis blocs diferents: serveis generals, benestar social, promoció econòmica, serveis comunitaris, manteniment de l’espai públic i inversions. L’encarregat de presentar-la ha estat el candidat del PdeCAT a l’alcaldia, Pere Regull. Regull ha explicat que l’enquesta és ràpida de contestar, anònima i que servirà per definir el programa electoral i l’acció de govern.

L’enquesta estarà disponible fins al proper 1 de maig al web www.regull.cat i a través de les xarxes socials del PDeCAT de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: