Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau disposa del primer aparcament per a patinets i monopatins de Vilafranca

L’Espai Jove La Nau disposa d’una aparcament per a patinets i monopatins fabricat per l’alumnat del PFI-PTT d’auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques dels dos darrers cursos

Dijous al matí, amb la presència d’una quarantena d’alumnes d’aquest curs i del d’auxiliar de pintura així com professorat dels cicle del PFI-PTT es feia la inauguració oficial d’aquest aparcament que ha estat pensat, dissenyat i desenvolupat sota la direcció d’Agustí Aspa, professor d’una de les especialitats.

Un dels alumnes del PTT de mecànica, Aaron Via, explicava que van pensar que era interessant que en un equipament per a joves hi hagués un aparcament d’aquest tipus. I tenint en compte que a Vilafranca no n’hi ha cap van idear aquesta proposta.

El regidor de Joventut, Miquel Medialdea, remarcava que el nou espai juvenil s’havia de dotar d’elements per a la mobilitat. A banda d‘un aparcament per a vehicles proper, s’ha instal·lat un aparcament tancat per a bicicletes i es va pensar en els monopatins i patinets, que utilitzen mols joves.

Com explicava el cap del Servei de Joventut, Ruben Calvo, s’ha valorat que precisament el disseny i desenvolupament d’aquest aparcament l’hagin fet joves.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, ha agraït també als joves la seva tasca de fabricació de l’aparcament, que quedarà com a mostra del seu esforç i dedicació durant el procés d’aprenentatge. De fet, s’ha instal·lat una placa al costat del aparcament recordant aquesta col·laboració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: