Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Francisco Romero ha presentat ‘Política 4.0 per a millennials’ a l’Auditori de Vinseum

Després d’haver presentat el seu primer llibre en altres poblacions, com ara Barcelona i Madrid, Francisco Romero feia aquest dimecres la presentació a casa.

En un auditori de Vinseum ple d’amics, companys de partit i gent interessada en l’activitat política, Romero va fer arribar ‘Política 4.0 per a millenials’a Vilafranca.

Romero, que va estar acompanyat a la taula per Lourdes Sánchez, que recordem serà la número 2 de la llista que ell encapçala de cara a les municipals a Vilafranca, i per el també exregidor socialista Josep Soler , es mostrava satisfet de l’acollida que estava tenint aquest seu primer llibre. Comentava que aborda temes força diversos, adreçat a fer reflexions sobre temes d’actualitat encarats a les generacions més joves.

Romero remarca que és un llibre que recull idees i reflexions amb la voluntat d’ajudar a plantejar debats, però sense voler donar receptes. Incentivar les noves generacions i aprofitar el seu coneixement de les tecnologies per ajudar a fer un món millor.

Des del convenciment que cal implicar els més joves en la política i la importància de la seva aportació per poder fer un món millor, Romero busca donar arguments per animar les noves generacions en aquesta participació en la societat.

Sempre partint de la visió de la política impulsada des del servei públic, amb l’objectiu de trobar respostes als reptes globals des de l’actuació local, i desenvolupant totes les possibilitats que les noves tecnologies posen al nostre abast. Des de l’experiència i una visió diferent, Romero reflexiona, convida, fa propostes, assenyala camins i mostra les oportunitats que les tecnologies de la informació ofereixen per millorar la vida dels ciutadans.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: