Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Monjos obre inscripcions per participar al seu segon Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

Els Monjos obre inscripcions per participar al seu segon Mercat d’Intercanvi i Segona Mà

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obert les inscripcions per participar al segon Mercat d’Intercanvi i de Segona Mà, que es durà a terme als Monjos el proper 24 de març.

El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà és una iniciativa que té l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge i la reutilització. La idea és donar una nova vida als objectes als quals es dona poc o cap ús i que poden ser intercanviats o venuts entre les persones que munten parada i els assistents.

En el mercat, que es farà a la plaça de Pau Casals juntament amb el Mercat d’Artesans i Brocanters, al matí, es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran intercanviar, ni vendre productes perillosos o nocius, ni animals, ni aliments, ni restes d’estocs.

Les persones o entitats que desitgin muntar una parada hauran d’apuntar-se abans del pròxim 14 de març a través del web de l’Ajuntament. Per participar-hi, el mateix dia del mercat, caldrà pagar 1 euro per metre lineal de parada sol·licitada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: