Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El filòsof Xavier Antich parlarà del moment polític i social actual en un acte d’Òmnium

El filòsof Xavier Antich parlarà del moment polític i social actual en un acte d’Òmnium

Des d’Òmnium Alt Penedès han organitzat aquesta conferència amb Xavier Antich per donar una visió sobre el moment polític i social que està vivint al país en aquests darrers mesos.

Aquest dijous, a 2/4 de 8 del vespre a l’Espai Muriel Casals de Vilafranca, al carrer Banys número 11, tindrà lloc aquesta conferència que organitza Òmnium Cultural. Sota el títol de “D’on venim? On som? Cap on anem?” el filòsof i membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, aportarà la seva visió de l’escenari polític actual, dels esdeveniments i reaccions ocorregudes des de l’1 d’octubre, de la judicialització política i de la deriva política actual.

Antich, és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona, professor titular d’Història de les Idees Estètiques i Teoria de l’Art a la Universitat de Girona i president de la Fundació Tàpies des del
2011.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: