Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal organitza una formació sobre la gestió de les piscines municipals

El Consell Comarcal organitza una formació sobre la gestió de les piscines municipals

Onze ajuntaments van participar en la formació organitzada pel Consell Comarcal amb el suport de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Atenent un acord adoptat en el plenari del Consell d’Alcaldes del mes de gener, el passat 21 de març es va dur a terme a la seu del Consell Comarcal un taller sobre planificació i gestió de les piscines municipals a l’aire lliure, adreçat a regidors i tècnics responsables del seu funcionament.

Durant la primera part del taller, es van tractar temes com ara les diferents finalitats del servei públic de piscines a l’aire lliure, la normativa de referència, els serveis públics complementaris tipus cursets de natació, bar, activitats de dinamització o activitats esportives; els serveis de socorrisme, manteniment i neteja; el pressupost de funcionament de les piscines, la planificació de la temporada i les modalitats de gestió.

Durant la segona part de la formació, es va parlar específicament sobre el manteniment de les piscines a l’aire lliure: les característiques de la instal·lació, les condicions en matèria de seguretat i salut pública, el personal i els equipaments necessaris per fer el manteniment, la seguretat i la salut del personal que fa el manteniment, les rutines de manteniment al llarg de tot l’any, les inspeccions mínimes, el pla d’autocontrol, el reglament d’ús i els aforaments.

A més de la formació,la sessió va servir per intercanviar experiències i coneixements sobre la gestió de les piscines municipals entre els tècnics i regidors dels 11 ajuntaments que van participar-hi

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa de la Cervesa Artesana - Mediona
10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: