Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concert Black Music pels més menuts porta una selecció de música negra a les famílies

Concerts pels més menuts és una companyia nascuda fa tot just un any que crea i difon espectacles de música per a famílies amb canalla petita.

‘Black music pels més menuts’ proposava aquest diumenge al matí a l’Auditori de Vilafranca, en dues sessions, un viatge apassionant per la música negra. I ho feia amb les entrades exhaurides.
Des de cançons espirituals fins a funk, en aquest concert, els més petits van poder gaudir d’un repertori de peces musicals emblemàtiques de la història de la música negra. Al llarg de l’espectacle, la dansa i el moviment també hi eren molt presents.

Els més menuts solen ser els grans oblidats en l’oferta cultural i, sovint, els espectacles que es fan especialment per a ells no atrauen l’atenció dels acompanyants adults. Precisament amb la idea d’atraure tota la família, Concerts pels més menuts treballa els seus espectacles tenint en compte diferents capes.

La companyia té un altre espectacle titulat ‘Nadales pels més menuts’ i estrenarà a la tardor la nova proposta ‘Musicals pels més menuts’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: