Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rtvvilafranca augmenta el seu nombre d’usuaris un 4,63% respecte l’any 2017

Durant l’any 2018 el web de rtvvilafranca ha tingut 263.302 visites que han consultat un total de 1.074.151 pàgines.

Respecte l’any anterior aquestes xifres suposen un increment d’un 4,63% de les visites i d’un 2,71% del nombre de pàgines vistes. La majoria d’usuaris són de Barcelona (50.461) i de Vilafranca (33.338), però també es detecta un nombre important d’accessos des de ciutats com Madrid, Tarragona i Vilanova i la Geltrú. L’accés es fa sobretot a través de cercadors com Google Chrome i també des de sistemes operatius com Andriod. Des de les xarxes socials s’han rebotat 15.521 visites al web.

El navegador més utilitzat i pel qual s’optimitza el web, és el Chrome, seguit a distància per Safari i Firefox. De la mateixa manera cal destacar que han augmentat les visites des de telèfons mòbils en un 12,02% respecte l’any anterior.

Uns dels dies de més activitat van ser els corresponents a la Festa Major, en especial el 30 d’agost en motiu de la Diada de Sant Fèlix, amb un 49,04% més d’espectadors que l’any anterior. Malauradament, l’streaming de la diada no es va poder seguir en directe perquè la XAL no en va compartir els drets. El 10 de juny és també un dia assenyalat, on es registren 3.521 usuaris en motiu de l’enquesta proposada per aquest mateix web sobre les estelades en espais públics.

El més visitat ha estat la pàgina inicial (150.409 visites), la televisió en directe (99.026), la ràdio en directe (41.524) i la televisió a la carta (38.277) . Encapçalen la llista de programes de televisió més vistos l’Informatiu, el Carnaval, El Reportatge i els programes referents a la Festa Major, seguits per l’Esport Base, el 40 hectàrees, Punts i Gols i Músics d’aquí. Pel que fa a la ràdio, el programa més escoltat és el magazín Penedès en Xarxa i el Va de Castells.

En concret, el vídeo més vist va ser la transmissió del Carnaval de Vilafranca, l’11 de febrer. L’àudio més escoltat va ser el Dàlegs amb l’alcalde del 16 de novembre. Pel que fa a la notícia més destacada és sobre els 3.000 alumnes del Penedès que van participar als premis Sambori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: