Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’homenatge al darrer concert dels Beatles de les Festes de Sant Raimon ha estat un èxit

Una de les principals novetats de les Festes de Sant Raimon 2019 va ser el concert sorpresa que es va anunciar per aquest dissabte al vespre.

A través d’un concurs de pistes a Instagram, la gent havia d’esbrinar qui protagonitzaria el concert i com seria. Després d’unes quantes pistes, algunes instagramers van posar llum sobre el misteri: el concert era un homenatge al darrer concert que van fer junts els Beatles, la mítica actuació que van fer al terrat den número 3 de Savile Road, a Londres, de la qual, el proper 30 de gener en farà 50 anys.

Un grup de músics encapçalat pel guitarrista vilafranquí Xavi Díaz i Rafael Villanova, de la Salseta, era l’encarregat de materialitzar l’homenatge al terrat de l’edifici del Fòrum Berger Balaguer.

Els músics estaven molt il·lusionats per la possibilitat de tocar en aquest concert d’homenatge i destacaven el llegat que han deixat els Beatles, que transcendeix el pas del temps.

A l’entorn de l’edifici del Fòrum es va reunir un bon nombre de públic per escoltar, cantar i ballar les cançons dels Beatles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: