Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bones sensacions en el darrer mercat de segona mà i intercanvi del barri de La Girada

Es va fer aquest passat diumenge, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, a la Rambla de la Girada.

Llibres, roba, complements o joguines eren alguns dels productes que s’hi podien adquirir. El president de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de La Girada, Manel Pach, explicava que aquest mercat va néixer fa un parell d’anys per iniciativa veïnal. Des de l’associació de veïns, a més, estan satisfets amb l’acollida que ha tingut aquesta iniciativa al barri.

Una de les paradistes, la Sílvia Hoyos, era la primera vegada que hi participava i estava molt satisfeta.

L’objectiu del mercat, que es fa entre dos i tres cops l’any al barri, és donar una nova vida als objectes que ja no es necessiten, promoure comportaments sostenibles i el consum responsable sobre la base de les “3 R”; reduir, reutilitzar i reciclar.

En aquest mercat es poden intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: