Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Araf és la primera vilafranquina de l’any, pesa 2’9 quilos i els pares viuen a l’Espirall

Va néixer ahir a les 4 de la tarda amb uns dies d’endarreriment en relació a les previsions i va pesar 2 quilos 900 grams.

Araf Amin Sultana és la primera vilafranquina del 2019. Va néixer ahir a les 4 de la tarda amb uns dies d’endarreriment en relació a les previsions i va pesar 2 quilos 900 grams. Els pares de l’Araf viuen al barri de l’Espirall i són originaris de Bangladesh.

Aquest migdia han rebut la visita del tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, com a alcalde accidental, i responsables de l’Hospital Comarcal, que els han donat la benvinguda.

El pare, Babu, va arribar a la ciutat fa onze anys i la mare, Marina, ho va fer fa tres anys. Des d’aleshores s’han integrat a la realitat de la ciutat i del barri i ara ha nascut la seva primera filla. El pare Babu explicava les sensacions

L’Araf es trona en perfectes condicions i abandonarà l’Hospital Comarcal de Vilafranca en les properes hores. La idea dels primogènits és que l’Araf no acabi sent filla única

Babu i Sultana destaquen la bona acollida que sempre han tingut a la ciutat i la seva intenció d’arrelar-s’hi definitivament ara amb l’Araf.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: