Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Dina és la primera vilafranquina de l’any i va néixer el dia 5 de gener

La primera vilafranquina de l’any s’ha fet esperar i va néixer a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès en un dia tant assenyalat com és el 5 de gener a tres quarts de set de la tarda.

Es tracta de la Dina Ababou, filla de la Najat una jove d’origen marroquí que és veïna del barri de l’Espirall. És la primera filla d’aquesta jove i també la primera neboda de la seva germana que ens va fer de traductora.

La titeta de la Dina ens explicava que l’embaràs va anar molt bé però que el moment del part no arribava i com que la nena pesava gairebé 4 quilos finalment va sortir amb cesària.

 

TALL: 36’01’’ el embarazo…cesària  36’22’’

 

Mare i titeta es van mostrar molt agraïdes per la visita que els va fer l’alcalde, Pere Regull, aquest diumenge. Com és tradició l’alcalde va visitar la primera vilafranquina de l’any i va obsequiar la família amb un lot de productes bàsics per al nadó.

Pere Regull destaca que és important que es mantingui un bon nivell de natalitat.

 

TALL: 44’04’’ és una notícia…serveï  44’50’’

 

La Dina Ababou va néixer divendres a la tarda i va pesar 3 quilos 910 grams, mesurant 51 centímetres. És la primera filla de la Najat i ha suposat el millor regal de Reis per a la seva família.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: