Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull considera la denúncia de la CUP un despropòsit amb ànim electoralista

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, considera la denúncia de la CUP a l’oficina Antifrau un despropòsit amb ànim electoralista que perjudica la imatge de Vilafranca.

Pere Regull s’ha mostrat molt dolgut per les formes i també pel contingut perquè està ple d’inexactituds i coses que no són certes. L’alcalde assenyala que del missatge de la CUP se’n desprèn que amb diner públic s’han construït pisos que acaben a mans d’un entitat privada que se’n beneficia. Regull vol deixar clar que els diners els ha posat la Fundació Amàlia Soler.

Un altre dels missatges que es desprèn de les manifestacions de la CUP és que es perd el control de la selecció de les persones usuàries, i l’alcalde assenyala que en el sí de la fundació hi ha representat el govern i l’oposició de l’ajuntament.

Regull explica que al ser un equipament no es pot fer habitatge sinó que s’han de fer allotjaments, però al cap i a la fi comportarà igualment una  cessió dels pisos a gent gran.

Per tot plegat l’alcalde lamenta la politització electoralista que ha fet la CUP d’aquesta qüestió.

Finalment Regull també rebat una altra afirmació de la CUP, en la que es diu que s’ha fet venda directa dels pisos, i ho fa apuntant que de moment no s’ha fet aquesta venda.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: