Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les 4 estacions de Vivaldi, a l’Auditori

El violí solista de Marta Cardona ha protagonitzat una versió fresca de ‘Les 4 estacions de Vivaldi’ a l’Auditori.

Un dels concerts de música clàssica més esperats de la temporada que està a punt de concloure, ‘Les 4 estacions de Vivaldi’, tenia lloc aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca. El concert va anar a càrrec d’una quinzena de músics que formaven part de l’Orquestra de Cambra del Penedès amb la participació de Marta Cardona com a violí solista.

El violinista Ernest Martínez explicava poc abans del concert que treballar sobre un autèntic hit com ‘Les 4 estacions de Vivaldi’ és tot un repte. Per això van optar per dotar el concert de la frescor que aportava la violinista Marta Cardona, amb una versió que jugava amb els tempos i les intensitats.

El concert començava, però, amb la interpretació del ‘Concert per a la nit de Nadal’ de Corelli per part de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.
També es va fer una sessió pedagògica el divendres passat amb la participació de tot l’alumnat de tercer de les escoles de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: