Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde i la comissió de gent gran de Vilafranca feliciten el Nadal als avis i àvies

Com cada anys per aquestes dates s’acosten a les residències i llars de gent gran per felicitar-los el Nadal.

Dimarts al matí Pere Regull, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, acompanyats de membres de la Comissió de la Gent Gran de Vilafranca van visitar algunes de les llars i residències de gent gran de la vila. Entre altres, es van acostar a la residència Mar Ràfols, on van coincidir també amb alumnes del col·legi Sant Josep de Vilafranca que estaven elaborant felicitacions de nadal amb les usuàries de la residència.
Pere Regull, Ramon Zaballa i els membres de la comissió van saludar algunes de les dones ingressades en aquesta residència, per tal de felicitar-les amb motiu de les festes de nadal. És una acció habitual per aquestes dates, i que s’ha repetit aquests dies en la resta de residències i llars d’avis de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: