Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

28 residències de l’Alt Penedès, el Garraf i Cunit rebran carxofes del Baix Llobregat

Les 2973 persones residents i professionals de les residències de gent gran de l’Alt Penedès, el Garraf i Cunit han rebut 1587 kg de carxofes.

Provinents de les cooperatives Agrària Santboiana i Agrícola del Prat en el marc de l’acció “Gràcies des del Baix Llobregat”. L’objectiu d’aquest obsequi és agrair al col·lectiu de professionals de les residències i en especial a les persones grans que hi viuen l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període marcat per la COVID-19 a través del consum d’una hortalissa de temporada, en aquest cas la carxofa. Aquesta és una iniciativa que té el suport econòmic i logístic dels departaments d’Agricultura, Salut i Treball, Afers Socials i Família, del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, i de la Diputació de Barcelona. Al llarg d’aquesta setmana les 28 residències del territori reben carxofa acabada de collir acompanyada de propostes de receptes. La iniciativa s’emmarca en la celebració de l’Any Internacional de la Fruita i la Verdura que impulsa l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura per promoure el consum de fruita i verdura de qualitat, estacional i de proximitat entre diferents sectors de la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: