Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació l’Espiga celebra el Nadal amb música i teatre a l’Auditori

Divendres a la tarda els usuaris de l’escola Delta-Espiga, del Centre Ocupacional i d’altres serveis que ofereix la Fundació l’Espiga van celebrar la seva festa de Nadal a l’Auditori de Vilafranca.

Una activitat que es va iniciar amb un concert de cant dels alumnes de l’escola Delta-Espiga i va continuar amb una obra de teatre que van oferir els usuaris del Centre Ocupacional que participen del taller de teatre.
La directora de la Fundació l’Espiga, Montserrat Roca, comentava que habitualment feien tres actes independents, però que aquest 2018 han decidit unificar-los per tal de facilitar i potenciar també el contacte entre totes les famílies i usuaris.
Així, els participants en el taller de teatre del Centre Ocupacional van oferir la seva particular versió de «El venedor de llumins». La proposta va tenir força seguiment de públic, i la representació de teatre va arrencar també les rialles dels assistents.
En acabar van poder gaudir d’un petit refrigeri al vestíbul de l’Auditori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: