Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’ha celebrat la primera Fira per la República a Vilafranca

La Fira s’ha celebrat a la rambla de Nostra Senyora i ha tancat al voltant d’uns dos-cents canvis d’empreses de subministrament.

La fira obria portes dissabte de les deu del matí a les vuit del vespre a la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca i comptava amb la participació d’empreses del sector de l’energia i les telecomunicacions com Factor Energia, Cat Llum, Cat Gas, Parlem i XTA (Xarxes de Telecomunicacions Alternatives). A més, totes les persones que durant el dia van fer algun canvi de proveïdor participaven en el sorteig d’un paquet d’experiències per gentilesa de Fent País.

En aquesta Fira es podia conèixer diferents alternatives de consum a les companyies habituals i a l’hora donar resposta a les empreses que durant l’etapa prèvia a l’1 d’octubre van anunciar la descapitalització del país.

La Fira volia servir per potenciar el compromís de consumidors i empreses en l’economia vinculada amb els valors republicans, de respecte a les decisions democràtiques, i sense ingerències polítiques.

Al tancar la fira i recollint sensacions dels expositors es calculava que s’havien concertat uns 200 canvis d’empresa, que poden ser més perquè algunes de les persones interessades no portaven les factures i poden acabar de fer les gestions en breu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: