Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes de batxillerat artístic del Milà han participat en el programa Flipart de la Diputació

Aquest programa pretén aproximar als estudiants les sensacions i valoracions de professionals de les arts escèniques per tal que tinguin una aproximació a experiències reals.

Dilluns al matí els alumnes del batxillerat artístic de l’institut Milà i Fontanals van gaudir de l’oportunitat de compartir l’experiència artística de Roger Bernat. Era una sessió que s’organitzava en el marc del projecte Flipart, que promou la Diputació de Barcelona.
La sessió es feia a l’espai per a joves a l’antic mercat de la Pelegrina, i comptava amb la participació de l’artista Roger Bernat. Com explicava el regidor de joventut de l’Ajuntament, Miquel Medialdea, la voluntat és poder oferir una visió directa i de primera mà d’experiències d’èxit en el mon de les arts.
Les noies i els nois del Milà van poder escoltar la seva experiència, com es va iniciar en el món del teatre, i després comentar amb ell els seus neguits i plantejar dubtes i qüestions sobre el seu plantejament.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: