Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull una sessió informativa sobre el programa ‘Catalan Wines – USA’

Més d’un 70% dels cellers que ha participat al programa d’ACCIÓ ‘Catalan Wines’ ha tancat acords comercials amb els Estats Units.

ACCIÓ va organitzar aquest dijous al matí una sessió informativa al Centre Àgora per explicar a representants d’empreses vitivinícoles el programa Catalan Wines – USA. Aquest programa, que ofereix suport a petites i mitjanes empreses del sector vitivinícola català per exportar els seus productes als Estats Units, arriba a la seva vuitena edició havent obtingut bons resultats.

La delegada de l’agència per a la competitivitat de la Generalitat de Catalunya ACCIÓ a l’Alt Penedès, el Garraf i el Maresme Cristina Fabián explica en què consisteix el programa.

Durant aquestes vuit edicions del Catalan Wines – USA, de tots els cellers participants, més d’un 70% ha tancat acords comercials als Estats Units.

La sessió informativa va comptar amb la benvinguda per part del regidor de Promoció Econòmica i tinent d’alcalde de l’àrea de desenvolupament econòmic i projecció exterior Joan Manel Montfort, qui destacava l’oportunitat que representa un programa com Catalan Wines.

La sessió també va comptar amb la intervenció de Marta Vidal, CEO de Vallformosa i membre de la Federació Empresarial del Gran Penedès. Conchita Muñoz, directora de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Miami, va ser l’encarregada de donar els detalls del programa i els avantatges que representa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: