Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha constituït l’Associació d’Amics dels Orgues de Vilafranca

El proper dijous, 22 de novembre, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics, es presentarà públicament la recent creada Associació d’Amics dels Orgues de Vilafranca.

Aquesta nova associació cultural pretén donar suport i difusió a la música d’orgue a través de fer viure el ric patrimoni instrumental de Vilafranca, organitzant diverses activitats com concerts, visites guiades o cursos especialitzats, en col·laboració amb les diferents entitats implicades i amb el conjunt de l’activisme musical de la vila.

L’acte de presentació començarà a dos quarts de nou del vespre, tot just acabi la Missa en honor de Santa Cecília, amb un breu concert d’orgue a la Basílica de Santa Maria, després es traslladarà a la sala Mossèn Vinyeta de la rectoria parroquial per realitzar els parlaments de presentació, finalitzant amb un brindis de celebració obert a tothom.

El concert d’orgue serà ofert pels organistes Berenguer Montserrat i Jonatan Carbó que interpretaran obres de César Franck i Maurice Duruflé i tindrà una durada de 20 minuts. Tots els actes seran d’entrada lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: