Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Tort estrena ‘Andrea Motis, la trompeta silenciosa’ al Most

Unes dues-centes persones han assistit a l’estrena del documental de Ramon Tort ‘Andrea Motis, la trompeta silenciosa’.

El realitzador penedesenc Ramon Tort ha estrenat al Most Festival, dins la secció Gran Reserva, el documental ‘Andrea Motis, la trompeta silenciosa’ davant d’unes dues-centes persones. La sessió tenia lloc a Cal Bolet després de la primera sessió de curtmetratges de la secció competitiva Brot, que també va comptar amb una bona entrada de públic.

El documental de Ramon Tort és el resultat de tres anys de convivència amb la trompetista i cantant. El realitzador l’ha acompanyat en un moment de la seva vida on hi ha hagut canvis vitals, dubtes, pors i contradiccions. I l’ha volgut retratar des de la proximitat per donar a conèixer la persona que hi ha rere la músic i que es caracteritza per una personalitat discreta, que assumeix la fama com a preu que ha de pagar per poder-se dedicar a la seva passió, el jazz.

Tort fa deu anys que documenta a través de la seva càmera la Sant Andreu Jazz Band, la formació amb la qual es va donar a conèixer Motis sent una nena. Amb aquest nou projecte, el realitzador ha buscat la proximitat i ha evitat que la càmera tingués cap protagonisme.

La pel·lícula s’estrenava al Most després de rebre el passat dissabte al premi del públic al festival Memorimage de Reus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: