Dijous, 2 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió oferirà un programa per recordar el dia universal dels drets dels infants

El proper dimarts 20 de novembre és el dia universal dels drets dels infants, i des de Penedès Televisió s’ha enregistrat un programa especial per tal de recordar la data.

Un programa on els infants precisament són els protagonistes, en ser ells els qui parlen i expliquen què coneixen en relació amb aquest tema.
Un programa que s’enregistrava el passat dia 15, amb la participació d’una seixantena d’alumnes que venien de les escoles Pau Boada, Dolors Piera, Mas i Parera, Sant Elias i Cristòfor Mestre de Vilafranca, així com l’Institut Nou de Vilafranca i l’escola El Roure de Mediona.
Clàudia Climent, encarregada de coordinar i presentar el programa, explicava que la idea precisament era poder parlar dels drets dels infants amb ells i recollir el que en saben i el que els preocupa.
Els drets dels infants és una qüestió que cada cop es treballa més a les escoles, i això ajuda a que en siguin més conscients.
En el programa van col·laborar també membres del col·lectiu Diversxs, i de l’Associació La Ruda que van plantejar qüestions d’igualtat i diversitat; de l’equip Windat que van palar de temes relacionats amb les noves tecnologies i la protecció de dades; de la Casa Petita per parlar de la família i entre altres coses es va parlar també de la dieta ideal.
El programa s’emetrà aquets dimarts dia 20 de novembre, coincidint amb el dia internacional dels drets dels infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: