Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El magazín Penedès d’estiu arriba a Ràdio Vilafranca

La temporada radiofònica d’estiu ha començat aquest dilluns amb l’arrencada del magazine Penedès d’estiu, conduït per Clàudia Climent.

El Penedès d’Estiu s’emet tots els matins, de 9 a 12, a Ràdio Vilafranca. De dilluns a divendres es parlarà d’actualitat cinematogràfica, de concerts i festivals de música, de curses de muntanya, de ioga, de plantes remeieres i d’opcions de mobilitat per al jovent, així com de viatges per a tots els gustos.

Climent explica que ha adaptat els continguts de l’espai radiofònic a una època en què, generalment, hi ha més de temps de lleure i, per tant, més possibilitats de dedicar-se a les aficions o descobrir-ne de noves.

Col·laboradors i col·laboradores de diferents àmbits apropen, a través de diverses seccions, temes no subjectes a l’actualitat rigorosa pels oients interessats en descobrir noves aficions.

Com a novetat, el programa compta enguany amb un compte d’Instagram, penedes_estiu, per anar informant dels diferents concursos, seccions i novetats del Penedès d’Estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: