Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La producció de la Sala Flyhard A.K.A. ha liderat els 24ens Premis Butaca

Els premis s’han lliurat aquest dilluns a la nit al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

La producció de la Sala Flyhard s’ha endut tots els guardons als quals optava, el de Petit format, el de millor actor protagonista per Albert Salazar, millor direcció per Montse Rodríguez Clusella i millor text. ‘Cabaret’, el clàssic de Broadway que va fer estada al Teatre Victòria, s’ha endut el guardó a millor musical, millor actriu i actor en un musical per Ivan Labanda i Elena Gadel. El millor muntatge teatral de la temporada ha estat per ‘Sopa de pollastre amb ordi’, de La Perla 29, que també s’ha fet amb l’estatueta tècnica de millor so.

Les directores artístiques de la Sala Flayhart són les vilafranquines, Clara Cols i Roser Blanch.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: