Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Finalment la Cursa Solidària País del Cava no es farà aquest any

La Confraria del Cava i Octagon han decidit suspendre definitivament la dotzena edició de la cursa per incompatibilitat de dates.

La cursa Solidària País del Cava s’havia de celebrar el passat 28 d’octubre però, degut a les fortes pluges, l’organització va decidir postposar l’esdeveniment. Ara la Confraria del Cava de Sant Sadurní i Octagon han decidit suspendre definitivament la dotzena edició de la cursa per incompatibilitat de dates. Fins aquesta setmana, la Confraria ha estat treballant amb diverses possibilitats juntament amb els diversos ajuntaments per on passa la cursa, però la coincidència amb altres esdeveniments ha fet impossible trobar nova data.

Tot i que la cursa no s’ha celebrat, l’entitat cavista donarà l’import íntegre de les inscripcions dels corredors a la Marató de TV3, tal com ha fet els últims onze anys. El taló amb els 15.009 euros que s’han recaptat provisionalment es lliurarà a la Fundació de la Marató de TV3 durant la Nit Solidària del Cava, que tindrà lloc el 23 de novembre al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Així mateix, la Confraria ja ha fet entrega aquesta setmana de la fruita que Ametller Origen va lliurar amb caràcter solidari per l’activitat, a les seus de Càritas Vilafranca i Càritas Sant Sadurní.

Per altra banda, les persones que no van poder recollir el dorsal de la cursa, la motxilla de la Caixa i els vals descompte d’Ametller Origen per valor de 10 euros, i la samarreta (qui l’hagi comprat), encara ho poden fer des del 12 de novembre fins el dia 16 de desembre a la seu d’Octagon Esedos, al carrer Francesc Moragas, 1 de Sant Sadurní d’Anoia en horari de 9h a 14h i de 15:30h a 18:30h.

Finalment, la Confraria del Cava vol agrair als més de 1.400 participants, l’Obra Social ‘la Caixa’, ajuntaments, entitats, empreses col·laboradores i voluntaris la seva implicació en l’activitat, que ha aconseguit ser la cursa més important de la Marató de TV3, aportant més de 135.000 euros en dotze edicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: