Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cursa solidària País del Cava celebra la seva tretzena edició amb més de mil participants

S’han recaptat 10.200 euros que van destinats a La Marató de TV3 que enguany se centra en les malalties minoritàries

Després que l’any passat la Cursa País del Cava que uneix Vilafranca i Sant Sadurní s’hagués de suspendre degut a la pluja, enguany s’ha pogut celebrar amb un dia totalment assolellat. La cursa solidària va tenir lloc el passat diumenge i sortia a les 10 del matí de la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca i posava rumb a Sant Sadurní d’Anoia amb un recorregut total de 13,4 km que es podien fer corrent o caminant. La cursa va aplegar més d’un miler de persones de perfils ben diferents, però sobretot destacava l’ambient festiu i familiar que caracteritza aquest esdeveniment solidari.

La cursa organitzada per la Confraria del Cava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia va recaptar 10.200 euros de beneficis per la Marató de TV3 que enguany va dedicada a les malalties minoritàries.

Els guanyadors de la cursa van ser en categoria masculina Abderrazak Samaoui amb un temps de 44 min i, en categoria femenina, Jessica Bonet amb 52 min. Tots dos van guanyar el seu pes en cava i van haver-se de pesar en una bàscula que s’havia instal·lat a l’escenari abans de rebre el premi.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: