Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava ha posat a la venda el cava solidari Cava amb Cor

Més de 6.000 ampolles d’aquest cava estaran presents a El Corte Inglés, BonÀrea, Caprabo, Keisky Supermercats, Valvi Supermercats i Vins Aviñó.

Cada ampolla costa 7,90€, dels quals 2€ aniran destinats a cobrir beques menjador i atenció educativa dels infants i joves atesos per les deu Càritas Diocesanes de Catalunya. A més, la Fundació ”la Caixa” contribuirà a la iniciativa solidària comprometent-se a entregar el mateix import que es recapti per la venda de les més de 6.000 ampolles a través de l’Acció Social de CaixaBank. Aquesta campanya solidària compta amb la participació de 17 marques de caves catalans. Cada celler ha elaborat el seu cava brut reserva, però l’etiquetatge és comú, destacant que totes les empreses col·laboren en aquesta acció solidària. Per qui no pugui desplaçar-se als punts de venda, també hi ha l’opció de fer un donatiu per a aquesta campanya específica a través de la web www.confrariacava.com
Aquesta no és la primera vegada que la Confraria del Cava col·labora amb Càritas, sinó que ho porta fent des de l’any 2012. D’ençà d’aquesta data, la Confraria del Cava organitza un sopar anual en favor de Càritas, però enguany no s’ha pogut celebrar a causa de la situació generada per la COVID-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: