Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El granadenc Finidi es proclama bicampió de Catalunya de caminades de resistència

El granadenc Finidi es proclama bicampió de Catalunya de caminades de resistència

El granadenc Francesc Xavier Peñalver , conegut com ‘Finidi’, ha revalidat el títol de campió de Catalunya de caminades de resistència després de culminar amb èxit totes les 19 proves del campionat.

El campionat finalitzava ahir a Gavà amb la Marxa del Garraf.

Finidi, de 33 anys, assoleix així el seu segon títol consecutiu, compartit ex aequo amb tots els caminadors que han superat el 60% de proves del certamen, a diferència de l’any passat, en què s’exigia el 100%. No obstant, el caminador del Centre Excursionista del Penedès és un dels tres únics participants que ho ha aconseguit havent assolit el 100% de proves finalitzades, conjuntament amb Xavier Capdevila i Ticià Sala, enllaçant entre els dos anys 40 marxes de resistència consecutives finalitzades en el marc del campionat que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Les principals dificultats d’enguany s’han centrat en la climatologia, ja que ha plogut en moltes de les proves disputades i en el cap de setmana del 9 i 10 de juny, en què el dissabte Finidi completava els 51km de la Marxa del Cap de Rec a la Cerdanya; i l’endemà diumenge realitzava la Caminada Reus-Prades-Reus de 54km a terres tarragonines.

 

 

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Paisatges Encreuats
Vall de Camprodon
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: