Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge s’obre el panteó dels Milà i Fontanals amb una visita comentada

A les 12 del migdia i en aquest mateix indret l’historiador vilafranquí Joan Solé i Bordes comentarà els diversos aspectes d’aquest panteó i la seva història relacionada amb la família.

Dins dels actes commemoratius del bicentenari del naixement de Manuel Milà i Fontanals, aquest diumenge 11 de novembre, a partir de les 10 del matí i fins a la 1 del migdia estarà obert i es podrà visitar el panteó de la família Milà i Fontanals, al segon recinte del cementiri de Vilafranca. El panteó acull diverses làpides, una d’elles un panegíric del mestre escrit per Marcelino Menéndez y Pelayo, així com algunes corones de llorer en bronze resultat de diversos homenatges tributats a l’estudiós vilafranquí i un mural de tema religiós obra de l’artista gironí Jaume Busquets.

A les 12 del migdia i en aquest mateix indret l’historiador vilafranquí Joan Solé i Bordes comentarà els diversos aspectes d’aquest panteó i la seva història relacionada amb la família. Està prevista l’assistència d’alguns familiars descendents del mestre vilafranquí així com del professor Manuel Jorba, estudiós i editor de l’obra de Milà. També es farà una visita comentada per altres panteons i tombes del cementiri que acullen les despulles de personalitats il·lustres. L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca i comptarà amb la presència del regidor de Cultura, Raimon Gusi.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: