Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es fa l’acte de cloenda del bicentenari del naixement de Manuel Milà i Fontanals

Des del maig de l’any passat a Vilafranca s’han estat celebrant un seguit d’actes amb motiu dels dos cents anys del naixement de l’il·lustre Manuel Milà i Fontanals.

Actes que es van iniciar el 4 de maig del 2018 amb una ofrena floral al monument de la rambla vilafranquina i que es clouran amb la presentació d’una nova biografia del personatge. L’acte començarà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre a l’Auditori del Vinseum. L’organitza l’Institut d’Estudis Penedesencs i consistirà en un concert romàntic i recital poètic d’obres de Milà i Fontanals, a càrrec de Gemma Rovira al piano i Eulàlia Urgell. El doctor, Ramon Marrugat, parlarà de la poesia de Milà. Hi haurà un discurs institucional del regidor de Cultura, Raimon Gusi, i finalment es presentarà el llibre ‘Manuel Milà i Fontanals 1818 – 1884’ a càrrec del president de l’Agrícol, Joan Cuscó, i dels autors del llibre, Manuel Jorba i Joan Solé Bordes.
A tot el públic assistent se l’obsequiarà amb un exemplar del llibre. L’acte el clourà la presidenta de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Dolors Garcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: