Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es va fer el primer dels canvis de Sant Fèlix dels administradors del 2018

Sant Fèlix és a casa dels administradors durant dos mesos i mig, i per fer el canvi és fa una petita processó per els carrers amb acompanyament de grallers.

Sant Fèlix feia la seva entrada a casa de l’administradora Foix Ortiz el passat 31 d’agost, i aquest dissabte després de 2 mesos i mig en sortia per anar a casa de Dani Saumell, que l’acollirà el proper 2 mesos i mig. Com ell explicava era el primer dels canvis de casa dels administradors del 2018, amb una petita processó amb família i amics. I enguany també ja amb els administradors del 2019.
Per la seva banda, la Foix Ortiz comentava que és un privilegi i una experiència molt maca tenir Sant Fèlix a casa. També era una manera, deia, de fer més trobades amb amics i familiars amb l’excusa del Sant. Pel que fa a visites, reconeixia que al setembre els havien anar a veure el Sant diverses escoles coincidint amb l’inici de curs.
Així, al so de les gralles Sant Fèlix va sortir a espatlles dels administradors i amb l’acompanyament dels seus familiars i amics es va fer el primer dels canvis corresponents a la festa major del 2018.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: