Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

13 alumnes reben els diplomes del curs de Sommeliers impartit per la WINEBS

El curs, realitzat entre 2016 i 2018, va finalitzar el passat mes de setembre amb els exàmens de recuperació.

L’alcalde de Vilafranca i president de The Wine School Foundation, Pere Regull, i el degà de la facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Miquel Canals, van lliurar dimarts a la tarda els diplomes del curs de sommelier professional que s’ha dut a terme els dos darrers anys a la WINEBS, amb seu a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca.

El curs, realitzat entre 2016 i 2018, va finalitzar el passat mes de setembre amb els exàmens de recuperació. Han superat el curs i han obtingut diploma de sommelier professional 13 dels 15 alumnes que l’han cursat.

La directora de la Wine Business School, Ester García, apuntava la importància que Vilafranca aculli aquest tipus de formació.

El degà de la facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, Joan Miquel Canals, afirmava, per la seva part, que Vilafranca és “l’epicentre de la vitivinicultura catalana” i, per això, han traslladat a la capital altpenedesenca un curs com el de sommeliers, que funciona des de fa més de 10 anys.

Finalment, l’alcalde Pere Regull va destacar que és fonamental que els equips directius i comercials dels cellers i caves petits i mitjans estiguin formats “per sortir a vendre al món”.

Regull va expressar la satisfacció de poder lliurar els diplomes d’aquest grau superior manifestant que és un dels objectius de l’escola “posar Vilafranca al mapa no sols per ser capital vitivinícola sinó per la formació en matèries que hi estan relacionades”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: