Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Leopoldo Pomés serà investit aquest divendres nou Confrare d’Honor de la Confraria del Cava

La Confraria també investirà el divendres 19 d’octubre a Ramon Mirabet, Ivana Miño, Guillem Sans, Jaume Padrós, Cristina Jolonch, Leonard Beard i Maria Eugènia Puig com a Confrares de Mèrit.

El reconeixement es farà durant la Investidura Tardoral de la 37a Setmana del Cava, que aquest any torna a la seu de la Confraria del Cava, a Torre Ramona. L’acte començarà a les 9 del vespre.
El barceloní Leopoldo Pomés va prendre contacte amb la fotografia quan treballava a la llibreria Vergara i el propietari de li va ensenyar a revelar. La seva entrada al món de la producció audiovisual va ser de la mà de l’agència Pentágono, dedicada al cinema i publicitat. El 1961 va fundar amb Karin Leiz Studio Pomés, amb el qual es va donar a conèixer com a fotògraf de publicitat. Va dirigir l’agència de publicitat Tiempo. És conegut mundialment per la creació de la popular bombolla Freixenet. Aquest 2018, a més, ha rebut el Premio Nacional de Fotografía.
La Confraria investirà divendres també set Confrares de Mèrit. Els triats són: Ramon Mirabet, cantant, Ivana Miño, actriu, Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona, Guillem Sans, director del programa APM de TV3, Cristina Jolonch, periodista especialitzada en gastronomia, Maria Eugènia Puig, exsecretaria general del Consell Regulador del Cava, i Leonard Beard, artista i autor del cartell de la 37a Setmana del Cava.
Com els darrers dos anys, la Confraria reconeixerà enguany dins la Investidura Tardoral una personalitat amb llarga trajectòria dins el sector del cava. En aquesta ocasió serà Pere Llopart, propietari de les caves Llopart. També és reconeixerà la tasca de Toni de la Rosa i Torelló, que fins abans de l’estiu era president de la Confraria del Cava.

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:30
El reportatge
Festival EVA 2019
11:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: