Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa obre temporada amb un espectacle de clown i amb ganes de potenciant el públic teatral

Amb representacions cada primer diumenge de mes, La Xarxa ofereix diferents disciplines artístiques al públic infantil per tal que s’acostumin a anar al teatre.

Cal Bolet acollia diumenge el primer dels espectacles de la Xarxa d’aquesta temporada 2018-2019. Es tractava d’un espectacle de clown, de teatre mut, que era una innovació aquesta temporada. Cada primer diumenge de mes oferiran una proposta diferents, i com explica Roser Ferrer, la voluntat és anar acostant disciplines diferents i potenciar el gust entre els més petits per anar al teatre. El proper espectacle serà de màgia, el 4 de novembre i continuaran fins a arribar a l’estiu
Aquest primer espectacle era sense paraules, una experiència nova a la Xarxa. Goretti Narcís i Xavier Iglesias, els dos components de Miscel·lània Teatre, consideren que el teatre mut arriba força al públic infantil.
“36 polzades” es basava en un curiós personatge que obre les portes de casa seva i ens mostra la seva relació amb tot el que l’envolta. Un món màgic on els objectes tenen ànima.
La propera cita amb la Xarxa serà el 4 de novembre amb “Més que màgia” del Mag Stigman.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: