Dissabte, 25 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La periodista Leonor Paqué ha presentat a Vilafranca la seva tercera novel·la Lo que callamos

El Pub D’Kate de Vilafranca ha acollit la primera presentació a Catalunya del darrer llibre de la periodista Leonor Paqué.

“Lo que callamos” és una obra de personatges on obrers, mestresses de casa, professors, estudiants, policies, putes, proxenetes, senyores o criades s’entrellacen mitjançant el periple existencial de la protagonista.

És una obra autogestionada a través de l’associació Latiovisual Cultura amb la qual Leonor Paqué i el seu germà, el músic Diego Paqué, aborden les seves creacions musicals, literàries, dramatitzacions o conferències.

Així a Vilafranca ha començat una gira de presentacions del llibre a Catalunya. Unes presentacions que són en si mateixes un espectacle, una performance.

Diego Paqué s’encarrega en aquest cas d’acompanyar els recitats amb una ambientació musical, fora del que és la seva habitual guitarra flamenca.

La història de la protagonista de “Lo que callamos” se situa durant els anys de plom al País Basc, en un sud rural empobrit, a l’interior de cases burgeses, o en aules, despatxos i cases de retir, enfilats per la dificultat en desvetllar als més estimats i a nosaltres mateixos allò que som o sentim.

Leonor Paqué és autora, a més de “Lo que callamos”, de les novel·les “Una mujer de nada”, publicada l’any 2010, i “En sus tibias manos” del 2015.  Llicenciada en Ciències de la Informació a la Universitat del País Basc, en els noranta va exercir la seva professió a Madrid, al costat d’una generació de periodistes que va canviar el panorama audiovisual espanyol.

 

 

 

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Pica lletres
Institut Gelida A - Institut El Foix B (Santa Margarida i els Monjos)
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: