Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periple de la veu dels refugiats serà present al Solidaritats

La pel·lícula documental s’estrena al Teatre Cal Bolet de Vilafranca el proper dimecres 17 d’octubre, a dos quarts de vuit.

El Servei de Solidaritat i Cooperació, juntament amb la Comissió de Solidaritat i Cooperació, de l’Ajuntament de Vilafranca porten dimecres de la setmana que ve el documental ‘El periple’ dins de la Mostra de films de solidaritat, que forma part del programa de Solidaritats 2018.

‘El periple (la vella llum d’Europa). 2018’, és una obra documental de Mario Pons que reflexiona sobre la decadència dels estats de la Unió Europea a través de la crisi dels refugiats, establint paral·lelismes socials i històrics amb l’exili republicà de 1939, la dictadura franquista i l’actual situació de bloqueig interior de l’individu davant l’escalada bel·licista internacional.

La pel·lícula documental s’estrena al Teatre Cal Bolet de Vilafranca el proper dimecres 17 d’octubre, a dos quarts de vuit. Obrirà l’acte la regidora de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca Montse Arroyo i comptarà amb la presentació del seu director Mario Pons i l’actuació musical del grup Los Sirgadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: