Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà aquest cap de setmana el resum de l’any 2018

Ha estat un any marcat per nous esdeveniments culturals i per actes polítics reivindicatius

El 2018 ha estat un any carregat de notícies i el programa Resum de l’Any fa un repàs de les més destacades de Vilafranca i la comarca. Els serveis informatius de Penedès TV i Ràdio Vilafranca han cobert durant aquest any passat notícies tan destacades com la manifestació feminista més gran de la història de Vilafranca, l’èxit de la primera edició del Vilapensa o bé el nomenament de Pere Regull com a primer Delegat Territorial de la Vegueria del Penedès.

El programa també fa un repàs de festivitats destacades com la Festa Major, el Carnaval i les Fires de Maig i també d’esdeveniments culturals com el Festival EVA, l’estrena de la pel·lícula ‘Vilafranca’, la temporada castellera, el Vijazz i la Fira del Gall, entre d’altres. Destacarem algunes de les notícies d’àmbit polític més rellevants pel territori i competicions esportives assenyalades, com la 10K, la Copa Penedès TV i la Copa Ràdio Vilafranca.

Els serveis informatius de Penedès TV oferiran el resum informatiu del 2018 aquest dissabte a un quart de quatre de la tarda, a un quart de vuit i a un quart de dotze de la nit. Ho podeu consultar a la  nostra programació. La setmana vinent el trobareu penjat al web, a la pàgina del Resum de l’Any.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
13:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: