Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setze entitats de la vila s’han adherit ja al Manifest del Comitè Llibertat Vilafranca

El Claustre de Sant Francesc acollia dimecres a la tarda l’acte de presentació del Manifest que ha elaborat el Comitè Llibertat Vilafranca i que ja compta amb el suport de 16 entitats de la vila

Representants de les diferents entitats que ja li han donat suport van fer costat als membres del Comitè en aquets acte, i es va recordar que es tracta ara per ara de mostrar el rebuig a les accions repressives de l’estat espanyol i a la seva nul·la voluntat de dialogar sobre la demanda que fa una part important de la població de Catalunya. Glòria Valeri i Oriol Udina, membres del Comitè, explicaven que la seva voluntat era recollir el màxim de suports en defensa de les llibertats i de la democràcia.
Per tot plegat demanen la llibertat de les persones empresonades per defensar unes idees polítiques i el retorn de les exiliades. Finalment refermen que votar no és un delicte, que les urnes són la via i que la democràcia sempre guanya.
L’acte va comptar també amb la participació dels Musics per la Llibertat que van interpretar entre altres els Segadors.
Des del Comitè han anunciat també que el proper 4 d’octubre a l’Escorxador de Vilafranca organitzen un col·loqui amb la participació de Diana Riba, dona de Raül Romeva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: