Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha estat detinguda la persona que va agredir sexualment una menor la matinada de diumenge

El presumpte agressor va ser detingut ahir gràcies a la coordinació entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

La matinada del 29 al 30 una noia va ser agredida sexualment a la zona esportiva de Vilafranca, a l’exterior del recinte dels concerts. És per això que l’ajuntament de Vilafranca va activar el protocol per l’abordatge de les agressions sexistes i lgtbifòbiques i es va aturar el concert de Gertrudis, que ja estava finalitzant, per denunciar aquest tipus de violències. Avui hem sabut que la persona agredida era menor d’edat. També, segons ha informat la Policia Local, el presumpte agressor va ser detingut ahir gràcies a la col·laboració dels Mossos d’Esquadra. Els Mossos van avisar que l’agressor es trobava per la zona del centre de Vilafranca. Una patrulla de la Policia Local el va veure i el va traslladar directament a la Comissaria de Mossos on va ser identificat com el presumpte agressor.
Avui abans de l’actuació de lluïment i balls parlats a la plaça de la Vila s’ha llegit un manifest de denúncia a aquesta i a totes les agressions sexuals i sexistes per part de l’administradora Núria Rovira i la regidora d’igualtat Montse Arroyo.

D’altra banda, a més de la detenció de l’agressor sexual, es va detenir una persona per delicte contra la salut pública (venent substàncies) i dues persones per robatori amb violència. També dos joves van ser denunciats per participar en baralles i compartir begudes alcohòliques.

Es va denunciar una persona per tinença de drogues, una per alcoholèmia positiva i dos drogotest positius en control de trànsit. També es van posar 6 denuncies per incivisme (miccionar a la via pública), 8 per música elevada a la via pública i 3 atraccions van ser denunciades per no respectar horari tancament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: