Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La xef Ada Parellada dirigirà un taller de cuina a Vilafranca

Les persones que vulguin assistir al Showcooking de profit, amb 20 places disponibles, poden participar en el concurs obert a www.vilafranca.cat.

L’Ajuntament de Vilafranca obre un concurs públic per sortejar les 20 places disponibles per al taller de cuina que la xef Ada Parellada, dirigirà el proper dissabte 22 de setembre a les instal·lacions de La Fassina. Aquesta activitat tanca la campanya del concurs El Contenidor d’Or de reciclatge de vidre que va guanyar Vilafranca.
El Showcooking de profit, dirigit per la xef Ada Parellada, és un show culinari contra el malbaratament alimentari per aprendre a cuinar amb cervell. Durant 60 minuts, 20 persones podran participar del taller, en el qual l’Ada Parellada exposarà bones pràctiques per evitar el malbaratament alimentari, i parlarà dels valors dels aliments i les receptes de la cuina d’aprofitament, d’una forma diferent i divertida.
Per accedir a alguna de les 20 places, les persones interessades poden participar en el sorteig que es farà el proper 13 de setembre i al qual s’hi pot accedir a través del web www.vilafranca.cat. Els participants han de ser majors d’edat i només s’acceptarà una inscripció per persona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: