Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ecovidrio ha lliurat el xec de 20.000 euros per a la millora de l’alberg de Càrites

Aquest dimecres al matí, l’empresa privada Ecovidrio ha entregat el xec de 20.000 euros a l’Ajuntament de Vilafranca després d’esdevenir, fa uns mesos, els guanyadors de El Contenidor d’Or: un concurs que premia el compromís de la ciutat amb el reciclatge dels envasos de vidre.

Es tractava que els municipis participants aconseguissin incrementar la seva pròpia taxa de reciclatge del vidre, és a dir, els quilos de vidre que recicla cada habitant. El concurs va durat 6 mesos i Vilafranca va quedar en primera posició del total de 12 ciutats participants d’arreu de Catalunya.
El constistori va decidir destinar aquests diners a l’ampliació de l’alberg de Càritas.

La remodelació del centre d’acollida Abraham per a persones sense llar, que ha costat uns 135.000€, ha permès condicionar els espais a les necessitats actuals. S’han reformat espais com les habitacions, cuina o banys, i s’ha ampliat amb 78m2 l’equipament, amb un nou menjador i espai de dutxes a la planta baixa, obert a persones que necessitin el servei, encara que no siguin residents del centre. Després de la intervenció, l’espai disponible és de 207m2. A més, també s’hi ha instal·lat xarxa Wi-fi i un parell d’ordinadors.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca volen animar a la ciutadania a continuar reciclant, al marge d’aquesta campanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: