Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca guanya el concurs El Contenidor d’Or de reciclatge de vidre

Vilafranca s’ha proclamat guanyadora global del concurs El Contenidor d’Or, organitzat per Ecovidrio amb l’objectiu de promoure el reciclatge de vidre.

A més de Vilafranca, hi participaven 11 poblacions com Rubí, Granollers, Girona, Badalona, Tarragona, Lleida o Vilanova i la Geltrú. El marcador va començar a comptar el dia 1 de novembre i el concurs es va  allargar sis mesos. Durant aquests mesos s’han anat mesurant els residus de vidre que s’han reciclat als municipis participants i s’han comparat amb els reciclats durant el mateix període de l’any anterior.

El regidor de Mediambient, Josep Maria Martí, es mostra satisfet del resultat, recorda que el premi s’adreçarà a la millora de l’alberg de Càritas i agraeix la participació dels vilafranquins.

Durant els sis mesos de concurs, Vilafranca ha augmentat la taxa en un 24,73% respecte als mateixos sis mesos de l’any anterior, i això converteix la ciutat en la gran guanyadora final. Els 20.000€ de premi es destinaran a l’ampliació de l’alberg de Càritas. Josep M Martí remarca també el suport de la Parròquia de Vilafranca a través de la campanya de l’ampolla.

El premi per la victòria serà l’ampliació de l’alberg de Càritas, que dona servei de residència temporal a persones adultes en situació d’exclusió.

A més, a Vilafranca s’organitzarà una festa oberta a tothom amb activitats i tallers per a tota la família.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: