Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plaça de la Vila acull diverses activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer

L’Associació Llambrusca Alzheimer Penedès ha organitzat un seguit d’activitats al centre de Vilafranca amb l’objectiu de sensibilitzar la població i fer difusió de què és i com afecta aquesta malaltia

La presidenta de Llambrusca, Àngels Gómez, explicava que enguany el fet que el dia caigués en divendres feia que més gent participés en les activitats i que tingués un caire més festiu del que té habitualment. A l’acte hi van particpar els regidors de la Gent Gran, Raimon Gusi i de Salut, Anna Doblas, que van fer els parlaments institucionals de suport.

Molts comerços i entitats han col·laborat enguany amb Llambrusca per a commemorar aquest dia aportant els seus productes i serveis. Fruit d’aquesta col·laboració han resultat unes paneres que es van sortejar la mateixa tarda de divendres.

Segons dades de l’Associació Llambrusca Penedès, tant a la comarca, com a nivell de tot Catalunya, el nombre de malalts d’alzheimer va pujant malauradament cada cop més mentre que cada vegada els diagnosticats són més joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: