Dimecres, 29 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
TIÁM organitza per aquest dijous una xerrada amb la prestigiosa neuròloga Mercè Boada

TIÁM organitza per aquest dijous una xerrada amb la prestigiosa neuròloga Mercè Boada

Serà a dos quarts de vuit del vespre a Vinseum

L’Associació TIÁM ha estat duent a terme aquests últims dies una sèrie d’actes i iniciatives per tot l’Alt Penedès per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, amb l’objectiu donar visibilitat a aquesta malaltia.

TIÁM ha preparat conferències als municipis de Sant Martí Sarroca, Pacs del Penedès, Sant Quintí de Mediona, La Granada, Castellví de la Marca, Font-Rubí i Olesa de Bonesvalls durant els mesos de setembre i octubre. Aquestes conferències abordaran temes com el benestar emocional i l’alimentació en la malaltia d’Alzheimer des de la perspectiva de la prevenció.

Una de les xerrades més destacades és ‘Malaltia d’Alzheimer, una malaltia en transformació’, que tindrà lloc aquest dijous a les 19:30h a l’auditori del Vinseum. Aquesta conferència serà presentada per la reconeguda neuròloga Mercè Boada, cofundadora de la Fundació ACE. Boada, guardonada amb el Premi Alzheimer de la Societat Espanyola de Neurologia el 2021, és una de les investigadores més rellevants en l’àmbit de les demències.

Tanmateix TIÁM ha posat èmfasi en la commemoració d’aquest dia amb una destacada campanya de sensibilització amb una imatge gràfica realitzada per la fotògrafa Roser Blanch i la il·lustradora, Mariona Ríos, que a través de l’art han volgut mostrar la realitat de la malaltia.

Amb aquestes activitats, TIÁM reafirma el seu compromís en la lluita contra l’Alzheimer i altres demències i invita a la comunitat de l’Alt Penedès a unir-se a aquesta important commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer.

.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: