Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un incendi crema 2,5 hectàrees de massa forestal al terme municipal de Castellet i la Gornal

A primera hora d’ahir a la tarda es va declara un incendi forestal a Castellet i la Gornal que va afectar 2,5 hectàrees de terreny.

El foc es va localitzar entre les urbanitzacions Els Rosers i Jardins de Cunit en la zona limítrof entre Castellet i la Gornal i Cunit.

Fins a 15 dotacions terrestres i 5 mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat van treballar en l’extinció de les flames. En un primer moment va preocupar la proximitat del foc a algunes vivendes, però la ràpida intervenció dels serveis d’extinció i el fet que el vent bufava en direcció oposada a l’àrea més poblada va esvaïr tot tipus de temor.

Al voltant de les cinc de la tarda, els Bombers van donar per estabilitzat l’incendi i mitja hora més tard, a dos quarts de sis, el van donar per controlat. Diverses dotacions continuaven a la zona afectada al vespre per acabar de remullar el terreny i vigilar qualsevol possible revifada.

El treball dels mitjans aeris, l’olor de cremat i la presència d’una lleugera cortina de fum van fer que molts veïns de diversos municipis de l’Alt Penedès haguessin mostrat la seva preocupació per la possible extensió de les flames, però la ràpida actuació dels Bombers va impedir que l’incendi es descontrolés. Fa pocs dies es van declarar uns altres dos petits incendis forestals a Torrelletes i Santa Margarida i Els Monjos que també van afectar poques hectàrees

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: